tataiallatotthon
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gazdira váró kutyák
 
Gazdira váró cicák
 
Gazdira találtak
 
Tudnivalók

 

Örökbefogadási tudnivalók!

 

Kedves Örökbefogadó!

Köszönjük, hogy meg szeretne menteni egy életet és felelős gazdaként szeretne gondoskodni új családtagjáról. A menhelyünkön lévő kutyákért nem kell fizetnie. A kutyákon elvégzett beavatkozásoknak van csak minimális díja, ami az Örökbefogadóinknak csökkentett ár.

A kutya örökbefogadásának feltétele az Örökbefogadási Szerződés aláírása, mely egyben igazolás az ebrendészeti hozzájárulás megfizetésének mentességéről. Az új állatvédelmi törvény szerint a menhelyről befogadott, chipezett, ivartalanított kutya mentes lesz a 2012.01.01-től bevezetett ebadótól.

 

1. 3 hónaposnál fiatalabb kutya örökbefogadásánál:

-Az ilyen kutyákat általában lelketlen emberek  teszik ki az utcára. Mi megmentettük őket, etettük, itattuk, reszocializáltuk. A menhelyen végig hatósági és kezelői állatorvosi felügyelet alatt álltak. Két alkalommal kaptak külső-belső élősködők elleni kezelést, és parvovírus elleni védőoltást. Ennek ellenére mi csak a beavatkozások minimális díját kérjük el. - egy parvo elleni védőoltás és a 2 x külső-belső féreghajtás díja: 3000 Ft.

A kutyáknál - az egészségük megőrzése érdekében - további féreghajtások, fertőző kutyabetegségek elleni oltások szükségesek. A 3. hónap elérése után veszettség ellen is oltatni kell. Fontos, hogy a kutyát mikrochippel láttassa el és ivartalanítassa is. Ezeket a beavatkozásokat a továbbiakban is kedvezményesen végezzük el Önnek.

Az Örökbefogadási Szerződésben az új tulajdonosnak nyilatkoznia kell, hogy saját költségére (vagy állatorvosainkkal, vagy más állatorvossal) elvégezteti a chipezést, veszettség elleni oltást és az ivartalanítást.

 

 

2. 3 hónaposnál idősebb kutya örökbefogadásánál:

-Ezek a kutyák is hasonló gondoskodásban és kezelésekben részesültek. Két alkalommal kaptak külső-belső élősködők elleni kezelést, és veszettség elleni védőoltást. -a veszettség elleni védőoltás és a 2 x külső-belső féreghajtás díja: 3000 Ft.

 

 

A fent említett, az általunk elvégezhető beavatkozások kedvezményes árai:

- mikrochipezés regisztrálással:      3500 Ft

- ivartalanítás (nemtől függően) szintén csökkentett áron. Természetesen ez esetben is az Örökbefogadási Szerződésben az új  tulajdonosnak nyilatkoznia kell, hogy saját költségére (vagy állatorvosainkkal, vagy más állatorvossal) elvégezteti a chipezést és ivartalanítást.

Kiemelten közhasznú Alapítványunk a befizetett összegről igazolást fog adni -alapítványi befizetés címen-, hogy levonható legyen az adóalapból. 

Az Equus Tatai Állatmenhely Alapítvány szívesen fogad minden segítséget és adományt, mely szintén levonható az adóalapból. Számlaszám: 63200119-11053174

Önkéntes segítők jelentkezését is várjuk, akár a kutyák gondozásához, akár más egyéb munkával.

 

Köszönjük, ha támogatja Alapítványunkat.

 

 

Török Gábor

 

 

a kuratorium elnöke

 
Óra
 
Látogatók
Indulás: 2012-01-05
 
Örökbefogadás
 
Segítség
 
Rendelő
 
Elveszett, talált kutyák
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu