tataiallatotthon
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gazdira váró kutyák
 
Gazdira váró cicák
 
Gazdira találtak
 
Tudnivalók

 

Örökbefogadási tudnivalók!

 

Kedves Örökbefogadó!

Köszönjük, hogy meg szeretne menteni egy életet és felelős gazdaként szeretne gondoskodni új családtagjáról. A menhelyünkön lévő kutyákért nem kell fizetnie. A kutyákon elvégzett beavatkozásoknak van csak minimális díja, ami az Örökbefogadóinknak csökkentett ár.

A kutya örökbefogadásának feltétele az Örökbefogadási Szerződés aláírása, mely egyben igazolás az ebrendészeti hozzájárulás megfizetésének mentességéről. Az új állatvédelmi törvény szerint a menhelyről befogadott, chipezett, ivartalanított kutya mentes lesz a 2012.01.01-től bevezetett ebadótól.

 

1. 3 hónaposnál fiatalabb kutya örökbefogadásánál:

-Az ilyen kutyákat általában lelketlen emberek  teszik ki az utcára. Mi megmentettük őket, etettük, itattuk, reszocializáltuk. A menhelyen végig hatósági és kezelői állatorvosi felügyelet alatt álltak. Két alkalommal kaptak külső-belső élősködők elleni kezelést, és parvovírus elleni védőoltást. Ennek ellenére mi csak a beavatkozások minimális díját kérjük el. - egy parvo elleni védőoltás és a 2 x külső-belső féreghajtás díja: 3000 Ft.

A kutyáknál - az egészségük megőrzése érdekében - további féreghajtások, fertőző kutyabetegségek elleni oltások szükségesek. A 3. hónap elérése után veszettség ellen is oltatni kell. Fontos, hogy a kutyát mikrochippel láttassa el és ivartalanítassa is. Ezeket a beavatkozásokat a továbbiakban is kedvezményesen végezzük el Önnek.

Az Örökbefogadási Szerződésben az új tulajdonosnak nyilatkoznia kell, hogy saját költségére (vagy állatorvosainkkal, vagy más állatorvossal) elvégezteti a chipezést, veszettség elleni oltást és az ivartalanítást.

 

 

2. 3 hónaposnál idősebb kutya örökbefogadásánál:

-Ezek a kutyák is hasonló gondoskodásban és kezelésekben részesültek. Két alkalommal kaptak külső-belső élősködők elleni kezelést, és veszettség elleni védőoltást. -a veszettség elleni védőoltás és a 2 x külső-belső féreghajtás díja: 3000 Ft.

 

 

A fent említett, az általunk elvégezhető beavatkozások kedvezményes árai:

- mikrochipezés regisztrálással:      3500 Ft

- ivartalanítás (nemtől függően) szintén csökkentett áron. Természetesen ez esetben is az Örökbefogadási Szerződésben az új  tulajdonosnak nyilatkoznia kell, hogy saját költségére (vagy állatorvosainkkal, vagy más állatorvossal) elvégezteti a chipezést és ivartalanítást.

Kiemelten közhasznú Alapítványunk a befizetett összegről igazolást fog adni -alapítványi befizetés címen-, hogy levonható legyen az adóalapból. 

Az Equus Tatai Állatmenhely Alapítvány szívesen fogad minden segítséget és adományt, mely szintén levonható az adóalapból. Számlaszám: 63200119-11053174

Önkéntes segítők jelentkezését is várjuk, akár a kutyák gondozásához, akár más egyéb munkával.

 

Köszönjük, ha támogatja Alapítványunkat.

 

 

Török Gábor

 

 

a kuratorium elnöke

 
Óra
 
Látogatók
Indulás: 2012-01-05
 
Örökbefogadás
 
Segítség
 
Rendelő
 
Elveszett, talált kutyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!