tataiallatotthon
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gazdira váró kutyák
 
Gazdira váró cicák
 
Gazdira találtak
 
Kölykök

 

 

 


 

Picianyu kölyke:

Pici Anyut és kölykeit a kocsi temetőnél találták a hidegben egy dobozban. Nagyon barátkozós szuka kutyus.

 

 

 


 

Szomódi kölykök:

Ezt a három tündért Szomódon tették ki egy dobozban az utcára. Az első nap nagyon meg voltak szeppenve, de már a második, harmadik napon visszatért beléjük az élet, nagyon virgoncak, játékosak. Körülbelül 7 hetesek keverék kanok.

3. kutyus már gazdira talált.


Süti:

Ő Süti, a 3 és fél hónapos staffordshire keverék. Nagyon eleven, játékos kiskölyök. Szeret láb alatt lenni, mindenkit követ. A többi kutyával is nagyon jól eljátszik, általában mindenkit lebunyóz. Jó házőrzőnek ígérkezik. : )

 


Csipetke:

Újabb növekedés az óvodások létszámában: Ő Csipetke, égett bajszú, patakba dobott... Nem szeretnék találgatni mi történhetett vele. Szuka kutyus.


Panka:

Pannka, a kis staffi is még gazdára vár... Ideiglenes befogadónál, az igaz, de jó lenne neki nagyon hamar IGAZI gazdit találni!

 


 

 
Óra
 
Látogatók
Indulás: 2012-01-05
 
Örökbefogadás
 
Segítség
 
Rendelő
 
Elveszett, talált kutyák
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu