tataiallatotthon
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gazdira váró kutyák
 
Gazdira váró cicák
 
Gazdira találtak
 
Szukák

Morzsi:

Morzsink, egy tündéri tünemény. Szerető gazdira vár ő is. A többi kutyával nagyon jól kijön és két jó szóért hanyatt vágja magát :) "Csendes, szelíd, nagy barna szemei szomorúak, mintha mindenkiben a gazdát keresné."


Árnyék:

Árnyék, a kajla szuka -kinek neve is hűen tükrözi-, egy elválaszthatatlan hűséges társ. Nagy fekete robusztus kinézete ellenére az egyik legkedvesebb kutya a menhelyen és általában mindig őt tudjuk a legnehezebben visszavinni a helyére, annyira szeret kint játszani és ugrabugrálni. - Vavrik Dóra képe.


Irma: 

Drága Irma : ) Társával, Bénivel nagyon jó házőrzők, macskákat sem tűrnek a környezetükben. Minden neszre figyelnek. Örülnénk, ha együtt tudnánk örökbe adni őket. Majd kicsattannak az energiától, ezért kertes házba javasoljuk őket. - Ezt a pillanatot is Vavrik Dóra csípte el!


Josephine:

Josephine körülbelül 6 hónapos keverék szuka. A tatai vasútállomáson fogták be. Az állatorvos egy légpuska lövedéket távolított el belőle. Valószínűleg nagy maci kutya lesz! Jó házőrző és nagyon játékos.

 


Saci:

Saci nagyon eleven, játékos kutya. Fajtársaival is kijön, főleg Rómeóval a kopó keverékkel. Nagyon örülnénk, ha együtt tudnánk őket örökbe adni. Hozzáértők szerint vadászatra is alkalmasak, emellett jó házőrzők és remek ugri-bugri játszótársak. Ivartalanított.


Csoki: 

2011.december végén került be, vizslaszerű, helyeske. Ivartalanított.


Picianyu: 

És a büszke mama: Pici Anyu. (a kép Vavrik Dóri remeke : ))


Roxy:

Roxi tündéri jószág, szófogadó, nyugodt és nagyon szeret játszani a többi kutyával és a gondozókkal is. Német juhász jellege ellenére hihetetlenül jámbor. Körülbelül egy éves szuka.

 


 

Szöszi:

Szöszi kb. másfél éves, nagyon kedves, kajla, fiatal szuka kutya.


 

 

 
Óra
 
Látogatók
Indulás: 2012-01-05
 
Örökbefogadás
 
Segítség
 
Rendelő
 
Elveszett, talált kutyák
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu