tataiallatotthon
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gazdira váró kutyák
 
Gazdira váró cicák
 
Gazdira találtak
 
Kanok

Újonc fiatal egy év körüli, yorki beütésű kan. 


 

  Beni: 

Jobb hátsó lábán egy nagyobb sérülés volt bekerülésekor, de a sikeres állatorvosi kezelés után már egészségesen kerülhet új gazdájához.

 


Rozsdi:

Rozsdi, eladja a lelki üdvösségét két jó szóért. : ) Súlyosan sérült jobb hátsó lábbal került be hozzánk. Az achilles ina szakadt el, az állatorvos próbálta megmenteni, de már több hetes volt a sérülés, így sajnos amputálni kellett a lábát. A kocsi úti temető és a Május 1 út között ténfergett, mikor rátaláltak. Rozsdi 3 lábon. Mindenki meglepődik, mikor látja, hogy fut és ugrál gondtalanul, olykor a többi kutyát is lekörözve. 2-3 év körüli ivartalanított kan.


Blacky:

Ő Blacky. Elég soványkán került be hozzánk, a kenyeret előbb megette, mint a kutyatápot és nagyon bizalmatlan volt... Gondozónk pár nap alatt barátságot kötött vele, így napról-napra tért vissza az életkedve. Ma már vidáman rohangál az udvaron, és a többi kutyával is szívesen van együtt. : )


Golyó:

Golyó 3 év körüli tibeti terrier keverék. Nem szereti a magányt, igazi társas jószág. Az út szélén találták, valószínűleg elütötte egy autó, combcsonttörést diagnosztizáltak nála. Sajnos nem került időben állatorvoshoz, rosszul forrtak össze a csontjai, ezért jobb hátsó lábát nem használja. Ennek ellenére nagyon jól mozog és futkos, már a pórázon is remekül megy. Ivartalanított.

 


Ezt a helyes fekete kutyát Tata és Vértesszőlős között találták az autók közt rohangálva. Nyakörv volt a nyakában, úgy hogy reméljük előkerül a gazdája - feltéve, ha keresi egyáltalán, vagy ha nem, szerető új gazdihoz tudjuk juttatni. Kicsit bizalmatlan még, de nagyon kedves és szobatiszta!


Rómeó:

Rómeót az egy év körüli kopó keveréket a buszpályaudvaron fogták be. Szőrén világoskék olajfesték nyomok voltak. Eleven haramia, örülnénk, ha Sacival tudnánk örökbe adni.


Zsömi:

Zsömi. Sajnos az egész hátulsó fele lebénult, de már szép lassan kezdi használni, vidáman futkos velük, bár időnként még mindig összecsúsznak a lábai. Zsömi 5 éves labrador kan.

 

 


 

Foltos:

Foltos csontsoványan, hetekig való kóborlás után belső sérülésekkel került be hozzánk. Valószínűleg egy autó is elütötte. Nem gondoltuk, hogy helyrejöhet, de az intenzív kezelés után felépült. Jóravaló, barátságos fiatal kankutya. Bár a szeméből a félelem és a bizalmatlanság volt csak kiolvasható, mára már a ragaszkodás és a szeretet látszik. Hűséges barátja lenne új gazdájának.


 

 
Óra
 
Látogatók
Indulás: 2012-01-05
 
Örökbefogadás
 
Segítség
 
Rendelő
 
Elveszett, talált kutyák
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu